Descobreix una mica de mi

Esteve
Aymà

Esteve Ayma, que va néixer i es va criar a Catalunya, nascut al 92, any olímpic de Barcelona, va entrar en contacte amb l’skateboard al cap d’onze anys, i des d’aleshores està envoltat d’altres esports de taula -com el surf i l’snowboard-. Fa vuit anys, mentre cursava la carrera de disseny gràfic, es va adonar que anhelava alguna cosa que li permetés desconnectar de la realitat, embrutar-se realment les mans i tenir una sensació de creació genuïna en una època en què gairebé tot es fa amb ordinador.
Una tarda, va agafar la caladora del seu company de pis, va agafar una mica de fusta del carrer i va donar forma al seu primer monopatí.

Aquest va ser el començament d’AYMA Boards, una petita empresa especialitzada en la producció de monopatins de fusta fets a mà . Avui, AYMABoards ofereix dissenys impressionants i personalitzables, i organitza regularment tallers coneguts, on pots aprendre a dissenyar, crear i decorar el teu propi monopatí. Aquests dies, l’Esteve mira cap al futur i s’endinsa en una aventura al món del snowboard.

 

En el seu temps lliure...

L’Esteve quan no està en el seu taller, el podràs trobar practicant qualsevol esport extrem o expressant la seva creativitat amb un spray.

Benvinguts en el meu món de creativitat i art on lluitar pel teu projecte de vida és una cosa meravellosa! Moltes gràcies